Arhiva brojeva časopisa „Bahove Cvetne Esencije“

Broj 019 - Hornbeam i Honeysuckle

Dragi ljubitelji cveća i cvetnih esencija,

Pred vama su članci koji vas ovog puta vode kroz stanja dve cvetne esencije a zatim možete da pročitate i o različitim metodama, pristupima, ličnim iskustvima...

Sigurni smo da će svako od nas pronaći za sebe ono što je u ovom trenutku ključno za lični rast i napredak. Rastemo onoliko koliko smo spremni, a na tom putu nailazimo na ljude, knjige, situacije koje nam u tome pomažu ako smo usmereni na traženje poruka koje nam oni donose. Tokom iščitavanja tekstova ćete, uvereni smo, pronaći po neki od ključeva koji će otvoriti vrata u vama ka novim dimenzijama unutar vas.

Želimo da vam kažemo da su naši praktičari bili vredni i učestvovali na Sajmu zdravlja u Domu omladine, gde su predstavili mnogobrojnim posetiocima dejstvo Bahovih kapi i možemo da vam kažemo da je interesovanje bilo zaista veliko.

Uskoro, 10. maja 2015. godine, učestvovaćemo na festivalu All Me Fest NOVA SVEST u Mikser House-u / zdrav i ispunjen život u harmoniji sa prirodom. Posetite nas i tamo od 11-20h. Imaćete priliku da razgovarate sa iskusnim Bahovim praktičarima i da saznate ono što vas zanima, a do sada niste pronašli odgovore u knjigama ili na sajtovima. Pratite svoje potrebe, ali posmatrajte i prirodu koja vas okružuje i uskladite se sa njom – rastite, cvetajte, krenite ka svetlu i toploti, razvijajte svoju unutrašnju rascvetalost u skladu sa sopstvenom spremnošću duše. Neka vam sve u životu cveta!

Broj 019 (Hornbeam i Honeysuckle).pdf