Arhiva brojeva časopisa „Bahove Cvetne Esencije“

Broj 021 - Larch

Dragi naši ljubitelji cvetnih esencija,

Koliko ste puta bili u situaciji da se ne usuđujete da se upustite u nešto novo, jer vam izgleda da niste tome dorasli? Koliko ste dobrih prilika propustili zbog toga? Koliko ste kasnije žalili zbog toga i obećavali sebi da ćete „stisnuti petlju“ sledeći put? Možda ste do sada otkrili čarobni Ariš i uz njegovu podršku prevazišli osećaj neadekvatnosti, ali ako se to nije dogodilo, sada je pravi trenutak da se upustite u isprobavanje njegovog delovanja. Možda ste sebi mnogo puta do sad obećavali da ćete od Nove godine krenuti drugačije i niste istrajali u tome...

Kad uzmete ovaj preparat, otkrićete sve svoje sposobnosti i vrednosti i, možda po prvi put, usuditi se da uradite nešto za šta ste mislili da niste dovoljno dobri. Shvatićete da ipak jeste!

Osmelite se da promenite ono što vam se ne dopada, uradite ono što vam je potrebno. Javite se onima za koje mislite da vas ne bi primetili, upišite obuku za potpuno novu veštinu, prevaziđite stare modele razmišljanja i ponašanja.

Zagrlite drage osobe. Dodir, običan, topao, prisutan ljudski dodir ume da leči. Dušu, pre svega. Pokušajte, ako do sad niste. Širite ljubav, empatiju, mir... Osetićete radost i koncentrično širenje ljubavi! Uđite sa tim u Novu godinu! Neka vam je srećna, radosna, puna ljubavi!

Broj 021 (Larch).pdf