Mart 2013

Претходног викенда, 22-24 марта, одржан је курс о баховим капима и телесној мапи, тј кожним зонама. свих 38 препарата има своју кожну зону. На телу је регистровано 210 зона, Сваки цвет има више кожних зона. Један од интересантних информација коју смо чули током та три дана, а било је стотине информација јер смо радили 7-10 сати дневно, била је да су кожне зоне посредно доказ да је 38 КОНАЧАН БРОЈ препарата, како је и тврдио др Бах. Наиме, ни један део тела није преостао, у смислу да му ни један од постојећих бахових капи није одговарао него да је био потребан неки други препарат кога није било међу баховим цветовима. Фотографије са овог скупа поставили смо на ФБ страници нашег Удружења.

у складу са традиционалним и природним прикључујемо се јавном позиву на СКУП ПРОТИВ ГЕНЕТСКИ МОДИФИКОВАНЕ ХРАНЕ. Скуп је заказан за 21. МАРТ У 12 ЧАСОВА ИСПРЕД СКУПШТИНЕ СРБИЈЕ. Погледајте кратак цртани филм који објашњава све што би требало знати о ГМО и индустрији која стоји иза тога: Youtube

Колегиница Зорица Милосавлјевић проследила је ову информацију о одржавању предавања, едукативне и искуствене радионице БОЛЕСТ КАО ПУТ ДО ИЗЛЕЧЕЊА. Гост је један од аутора овог концепта, лекар и психотерапеут г. Ridiger Dalke. Радионица и предавања су 17.априла ове године у великој сали СКЦ-а. Цена улазнице је 2000 динара, у предпродаји до 20.марта је 1000 динара. Овај концепт је потпуно сагласан концепту медицине др Едварда Баха, зато предпостављамо да ће ова радионицу у СКЦ-у бити интересантна.

у четвртак, 21.марта 2013. од 19 часова у просторијама Студентског културног центра на Новом Београду, Бул. Зорана Ђинђића 152а, одржаће се прва у низу трибина из циклуса Недеља хомеопатије. Улаз је слободан. Више информација о светском дану хомеопатије и овом циклусу трибина можете наћи на www.simillimum.edu.rs.