April 2013

28. април 2013 у 19.30 часова, Нови Сад

Ево још прилика за презентацију концепта др Баха и вештине баховог практичара. И опет Нови Сад. Наша млада колегиница, Дуња Цигић биће у прилици да у организацији удружења за здрав стил живота "Еден" прича о др Баху и његовом медицинском систему. Дакле:

  • Место презентације је у улици Руђера Бошковића 47, у Новом Саду
  • Датум: 28. април у 19.30часова
  • Предавач: Дуња Цигић, психолог и Бахов практичар
  • Тема: Терапија Баховим цветним капима - пут ка здрављу

Молимо колегинице , старије бахове практичаре из Новог Сада да се придруже овој презентацији уколико су у прилици да то ураде.

 


Зелени Сат, ТВ Војводина - прилог о баховим практичарима и баховим капима. Колегиница Татјана Кашић из Новог Сада презентовала је методу др Баха и бахове капи у емисији Зелени Сат на војвођанској телевизији. Прилог је могуће погледати на http://media.rtv.rs/sr_ci/ Емисија Зелени Сат, емитована је 7.априла.


13.април увече од 19.30 часова.

Колега Саша Јовановски активно ради на ширењу свести и искуства чланова нашег Удружења. Скренуо нам је пажњу на дешавања у клубу Лан. Тема је: Ајур-Веда - доше, субдоше, панчакарма и оно то је актуелно за период у коме се налазимо - пролећно чишћење организма.

За оне који су заинтересовани остављамо контакт колеге Саше Јовановског: 061/ 721 - 04 - 75. Па, изволите!


12.априла 2013.год. у 18.00 часова

Удружење за класичху хомеопатију у Новом Саду "Ханеман" организује предавање о Баховим цветним есенцијама.Предавање о Баховој филозофији, 38 цветова, њиховој употреби и искуству са третманом деце и одраслих, ће одржати Бахов практичар Саша Јовановски.


10. априла у 18 часова је састанак Удружења бахових практичара. Место састанака је промењено и сада је на углу улица Народног Фронта и Каменичке, "код Томе".


8.априла u 18 часова у простору саветовалишта ЈАZZ, окупљање свих заинтересованих и оних који су у могућности а били су полазници курса Бахове капи и Кожне зоне.


7.април у 12.10 часова

Колегиница Татјана Кашић из Новог Сада презентовала је методе др Баха и бахове капи у емисији Зелени Сат на војвођанској телевизији. Ако сте у прилици погледајте прилог у недељу, 7.априла у 12.10 часова. Репризе ове емисије су у уторак и четвртак, али предпостављамо да ћете искористити и могућност одложеног гледања на http://media.rtv.rs/sr_ci/


Светски дан хомеопатије - Драги студенти, пријатељи и љубитељи хомеопатије - Поводом годишњице рођења Самуела Ханемана, традиционално сеобележава Светски дан хомеопатије. Удружења ”Simillimum” из Београда и ”Hanemann”из Новог Сада и ове године организују разне манифестације и трибине са циљем да се афирмише ова врста медицинске терапије на простору Србије. Централна тема ове године је ”Хомеопатија за трауме и катастрофе".

Датуме и локације бесплатних трибина у Београду и другим градовима Србије можете видети на www.simillimum.edu.rs