Red Chesnut

Broj 027 - Red Chesnut

Crveni kesten (Red Chestnut) je Bahov preparat namenjen prvenstveno ljudima koji preterano brinu za druge, čime opterećuju bližnje, a kod sebe raz- vijaju crne slutnje čime onemogućavaju sopstveni napredak. Za razliku od altruizma, koji odlikuje svest o našim mogućnostima pri želji da pomognemo drugima, područje korišćenja preparata Crveni kesten jesu stanja patološkog saosećanja i straha za druge, pesimizma i očekivanja najgoreg.

Broj 026 - Pine

Da li patite od osećaja krivice i griže savesti? Da li vam se dešava da osuđujete sebe ili osećate samoljutnju? Da bi neko mogao da ima ovakve emocije i osećanja, treba da ima razvijene psihičke strukture koje mu to omogućuju, da ima visoke moralne vrednosti i ideale, svesnost o postojanju više sile... To je dobra vest!

Crab Apple

Festival u Mikser House-u

Centar novih Perspektiva,  Mikser house i Udruženje Bahovih cvetnih esencija vas pozivaju na četvrti beogradski Fest nove perspektive, koji će u nedelju 24. januara od 11-20h predstaviti bogat program posvećen svesnom, zdravom i ispunjenom životu. Nakon izuzetno uspešnih prethodnih festivala održanih u toku prošle godine, predstavljamo vam još jedan inspirativan, kreativan i holistički događaj, ovog puta sa porukom: SLAVIMO ŽIVOT - ŽIVIMO SNOVE! 

Festival u Mixeru

Dragi naši
Posetite nas na Mixer festivalu ul. Karađorđeva 46, Savamala, Beograd, gde ćemo biti prisutni sa našim štandom u nedelju 01.11. od 10 do 18 h. 
 
Dobro nam došli