Edukacija

Edukacija o metodi dr Baha i primeni metode se kontinuirano obavlja i mogu je pohađati svi zainteresovani.

Sistem dr Baha je jednostavan, i svako može da ga nauči. Zato polaznici škole mogu biti i laici, koji posle prvog stepena obuke dobiju svo znanje o indikacijama za upotrebu Bahovih cvetnih esencija i to znanje uspešno mogu da koriste za lično zdravlje i zdravlje svojih ukućana i prijatelja.

Osnovni nivo je divna prilika da upoznate sebe i svoje bliske osobe. Da sa lakoćom prepoznate svoja negativna emotivna stanja i da imate rešenja kako ih eliminisati. Uz Bahove kapi rastemo i razvijamo se kao ličnosti. Cilj ovih promena je da budemo autentični, spontani i vešti u komunikaciji sa samim sobom i sa drugima koji nas okružuju.

Za one koji se odluče da profesionalno pružaju pomoć drugima postoji edukacija za sledeća dva nivoa, L2 i L3. U Beogradu prvu školu za bahove praktičare osnovala je Milena Kostić. Ova je škola iznedrila veliki broj praktičara metode Dr. Baha. Danas, sertifikovani od strane Bahovog centra u Engleskoj, članovi ovog Udruženja vode svoje škole. To su Radić Aleksandra, Biljana Vujović i Milana Idrizović predavači za osnovni L1 i za drugi nivo L2.

https://www.bachcentre.com/en/education/bach-centre-approved-courses/serbia/