Prezentacija Bahovih cvetnih esencija

U prostorijama Bahovog centra u Dalmatinskoj 73 I sprat u petak 24.03. u 18h Dr Nađa Stupar Bahov praktičar održaće predavanje o sistemu Dr Edwarda Bacha - Bahovim cvetnim esencijama. Ulaz je slobodan.

Dobrodošli

Crab Apple

Festival u Mikser House-u

Centar novih Perspektiva,  Mikser house i Udruženje Bahovih cvetnih esencija vas pozivaju na četvrti beogradski Fest nove perspektive, koji će u nedelju 24. januara od 11-20h predstaviti bogat program posvećen svesnom, zdravom i ispunjenom životu. Nakon izuzetno uspešnih prethodnih festivala održanih u toku prošle godine, predstavljamo vam još jedan inspirativan, kreativan i holistički događaj, ovog puta sa porukom: SLAVIMO ŽIVOT - ŽIVIMO SNOVE! 

Festival u Mixeru

Dragi naši
Posetite nas na Mixer festivalu ul. Karađorđeva 46, Savamala, Beograd, gde ćemo biti prisutni sa našim štandom u nedelju 01.11. od 10 do 18 h. 
 
Dobro nam došli

Prezentacija metode Dr Edwarda Bacha - Bahove cvetne esencije

Pozivamo vas da nam se pridružite na predavanju naše koleginice Roze Azmanoska 20.05.2015. sa početkom u 18:15h, u prostoru „Kod Tome“ u ulici Zeleni venac 11, ugao sa ul. Kraljice Natalije (bivša Narodnog fronta). Pozvonite na interfon br.2 i idite stepenicama na sprat, do vrata na kraju levo. Dođite i pozovite svoje prijatelje

Ulaz je slobodan.

Dobrodošli!

Gotove kombinacije kapi protivne sistemu Dr Bacha

Neki proizvođači nude prethodno pripremljene kombinacije cvetnih esencija za koje tvrde da tretiraju specifične probleme kao što su nesanica, umor, stres od ispita, gubitak težine i međusobni odnosi.
Čuvajte se takvih proizvoda.Tradicionalna formula 'Rescue Remedy' pokazala je tokom vremena da sadrži nešto korisno za gotovo sve krizne situacije. To se ne odnosi na gotove kombinacije za druge specifične situacije i simptome. One nisu delotvorne jer nisu izabrane za određenu osobu.

Bahov centar - The Bach Centre - savetuje praktičare da ne koriste gotove kombinacije cvetnih esencija, sa izuzetkom Rescue Remedy, jer je to protivno duhu, filosofiji i sistemu Dr Baha, kao i kršenje Kodeksa.

The Bach Centre has advised practitioners that the use of premixed combination remedies – with the sole exception of the traditional crisis 'rescue' formula – is against the spirit of Dr Bach’s work, and could be a contravention of its Code of Practice.
http://www.bachcentre.com/centre/press/201006.htm