Pregled alternativnih praksi tradicionalne medicine

Udruženje za javno zdravlje Srbije osnovalo je 1. februara 2008. godine Sekciju za tradicionalnu medicinu. Sastanku je prisustvovalo 170 učesnika, predstavnika Udruženja tradicionalne medicine.Za koordinatora aktivnosti Sekcije izabran je prof. dr Vuk Stambolović. Dr Nina Bulajić, član Izvršnog odbora Udruženja za javno zdravlje Srbije, koordiniraće saradnju Sekcije za tradicionalnu medicinu i Udruženja. Pregled alternativnih praksi tradicionalne medicine se nalaze na sajtu www.tradicionalnamedicina.org  

Prezentacija Bahovih cvetnih esencija

U prostorijama Bahovog centra u Dalmatinskoj 73 I sprat u petak 24.03. u 18h Dr Nađa Stupar Bahov praktičar održaće predavanje o sistemu Dr Edwarda Bacha - Bahovim cvetnim esencijama. Ulaz je slobodan.

Dobrodošli

Crab Apple

Festival u Mikser House-u

Centar novih Perspektiva,  Mikser house i Udruženje Bahovih cvetnih esencija vas pozivaju na četvrti beogradski Fest nove perspektive, koji će u nedelju 24. januara od 11-20h predstaviti bogat program posvećen svesnom, zdravom i ispunjenom životu. Nakon izuzetno uspešnih prethodnih festivala održanih u toku prošle godine, predstavljamo vam još jedan inspirativan, kreativan i holistički događaj, ovog puta sa porukom: SLAVIMO ŽIVOT - ŽIVIMO SNOVE! 

Festival u Mixeru

Dragi naši
Posetite nas na Mixer festivalu ul. Karađorđeva 46, Savamala, Beograd, gde ćemo biti prisutni sa našim štandom u nedelju 01.11. od 10 do 18 h. 
 
Dobro nam došli

Prezentacija metode Dr Edwarda Bacha - Bahove cvetne esencije

Pozivamo vas da nam se pridružite na predavanju naše koleginice Roze Azmanoska 20.05.2015. sa početkom u 18:15h, u prostoru „Kod Tome“ u ulici Zeleni venac 11, ugao sa ul. Kraljice Natalije (bivša Narodnog fronta). Pozvonite na interfon br.2 i idite stepenicama na sprat, do vrata na kraju levo. Dođite i pozovite svoje prijatelje

Ulaz je slobodan.

Dobrodošli!