Novi broj časopisa / Crveni kesten - oktobar 2020

Dragi čitaoci našeg časopisa, drago nam je što možemo da vas obavestimo da je došao trenutak da nastavimo sa izdavanjem časopisa. Hvala vam na strpljenju. Uživajte u sadržaju novog broja, koji je tematski posvećen preparatu CRVENI KESTEN / Red Chestnut ! Sve detalje o ovoj esenciji možete saznati u člancima koji su podpisani od strane bahovih praktičara Udruženja. U ovom broju pročitajte i o aktuelnom virusu Korona i drugim interesantnim temama. Arhiva svih prethodnih brojeva vam je i dalje dostupna.

Pregled alternativnih praksi tradicionalne medicine

Udruženje za javno zdravlje Srbije osnovalo je 1. februara 2008. godine Sekciju za tradicionalnu medicinu. Sastanku je prisustvovalo 170 učesnika, predstavnika Udruženja tradicionalne medicine.Za koordinatora aktivnosti Sekcije izabran je prof. dr Vuk Stambolović. Dr Nina Bulajić, član Izvršnog odbora Udruženja za javno zdravlje Srbije, koordiniraće saradnju Sekcije za tradicionalnu medicinu i Udruženja. Pregled alternativnih praksi tradicionalne medicine se nalaze na sajtu www.tradicionalnamedicina.org  

Prezentacija Bahovih cvetnih esencija

U prostorijama Bahovog centra u Dalmatinskoj 73 I sprat u petak 24.03. u 18h Dr Nađa Stupar Bahov praktičar održaće predavanje o sistemu Dr Edwarda Bacha - Bahovim cvetnim esencijama. Ulaz je slobodan.

Dobrodošli

Crab Apple

Festival u Mikser House-u

Centar novih Perspektiva,  Mikser house i Udruženje Bahovih cvetnih esencija vas pozivaju na četvrti beogradski Fest nove perspektive, koji će u nedelju 24. januara od 11-20h predstaviti bogat program posvećen svesnom, zdravom i ispunjenom životu. Nakon izuzetno uspešnih prethodnih festivala održanih u toku prošle godine, predstavljamo vam još jedan inspirativan, kreativan i holistički događaj, ovog puta sa porukom: SLAVIMO ŽIVOT - ŽIVIMO SNOVE! 

Festival u Mixeru

Dragi naši
Posetite nas na Mixer festivalu ul. Karađorđeva 46, Savamala, Beograd, gde ćemo biti prisutni sa našim štandom u nedelju 01.11. od 10 do 18 h. 
 
Dobro nam došli