O Udruženju

Osnivačka skupština ovog udruženja bila je 7. aprila 2008. god. prvenstveno sa ciljem da promoviše Metodu Dr. Baha i upotrebu bahovih cvetnih preparata. Osnivači Uduženja su bili svršeni bahovi praktičari kao i studenti naprednog kursa. Tokom godina postojanja bogatiji smo za članove koji su nakon svojih usavršavanja, postali serifikovani predavači Bahovog centra iz Engleske https://www.bachcentre.com/index.php . Udruženje jedino prihvata predavače sa sertifikatima ovog centra.

Udruženje je od samog početka izdavalo časopis, u elektronskoj formi, koji je izlazio četiri puta godišnje. Arhiva časopisa je svima dostupna na ovom sajtu. Usled promena koje su nastale u uređivačkim timovima, izdavanje je trenutno u prekidu. Verujemo da će se sa izdavanjem nastaviti u najkraćem mogućem roku.

Naše Udruženje je otvoreno za svaki vid saradnje i razmene informacija sa svima koji su zainteresovani za ovakav vid tretmana kao i za saradnju sa drugim udruženjima.

Podaci udruženja:

Sedište udruženja
Dalmatinska 73, Beograd

Predsednik udruženja
Vesna Krdžalić
Tel: +381637277890

PIB: 105972987
Mat. br.: 17746235
Delatnost udruženja: 9499
Tek. rač.: 205-143304-80

Udruženje ima Registar praktičara, sadašnjih I bivših članova Udruženja, potpisnika Kodeksa koji obavezuje sve praktičare širom sveta.
U Udruženju možete dobiti informacije o kursevima za bahove praktičare koje drže naši članovi, sertifikovani predavači za sva tri nivoa, L1, L2 I L3.

Možete nas pratiti i na našoj FB stranici - link

Baner