Dragi čitaoci našeg časopisa, drago nam je što možemo da vas obavestimo da je došao trenutak da nastavimo sa izdavanjem časopisa. Hvala vam na strpljenju. Uživajte u sadržaju novog broja, koji je tematski posvećen preparatu CRVENI KESTEN / Red Chestnut ! Sve detalje o ovoj esenciji možete saznati u člancima koji su podpisani od strane bahovih praktičara Udruženja. U ovom broju pročitajte i o aktuelnom virusu Korona i drugim interesantnim temama. Arhiva svih prethodnih brojeva vam je i dalje dostupna.

Pretplatite se na web izdanje časopisa "Bahove cvetne kapi"

Upišite e-mail adresu i poslaćemo Vam verifikacioni mejl u kome treba da potvrdite pretplatu da bi Vam naredni broj stigao direktno u sanduče.

Broj 023 - Mustard

Često nismo svesni da percepcija onoga što doživljavamo boji našu stvarnost. Nismo svesni, jer ne možemo da okrenemo prekidač i da tek tako promenimo naš doživljaj, pa stoga ostajemo u našem, uverenjima generisanom, stanju. Kad nedovoljno tačno opažamo stvarnost, to ima svoju funkciju, funkciju stvaranja iluzije ili „obmane čula“. Vrsta percepcije je, zapravo, vrsta mentalnih ili emotivnih predstava. Kad promenimo percepciju prošlosti (ili stvarnosti), sama prošlost (stvarnost) se menja.

U situacijama kad imamo utisak da nas stvarnost „stiska“, možemo da pokušamo da se „izmaknemo“ koji korak i pokušamo da sagledamo i osetimo nešto drugačije od onoga što nam je bio prvi utisak. Tada možemo, ako smo iole uspešni u izmeštanju, da osetimo da se nešto u nama menja i da se kroz „tamu“ koju smo prvobitno videli probija svetlost uvida. To je važan korak koji vodi harmoničnijem stanju. Uvereni smo da ćete, čitanjem ovog našeg broja, dobiti neke od putokaza ka početku menjanja percepcije. To je, naravno, tek prvi korak a sve ostale ćete praviti samostalno ili uz pomoć osobe obučene za rad s ljudima, prema vašim potrebama. Važna je istrajnost u tom radu i posvećenost cilju kom ste krenuli.

Želimo vam uspešno putovanje kroz vaše unutrašnje prostore i jasno prepoznavanje ispravnih koraka!

 

 

Broj 023 (Mustard).pdf