Dragi čitaoci našeg časopisa, drago nam je što možemo da vas obavestimo da je došao trenutak da nastavimo sa izdavanjem časopisa. Hvala vam na strpljenju. Uživajte u sadržaju novog broja, koji je tematski posvećen preparatu CRVENI KESTEN / Red Chestnut ! Sve detalje o ovoj esenciji možete saznati u člancima koji su podpisani od strane bahovih praktičara Udruženja. U ovom broju pročitajte i o aktuelnom virusu Korona i drugim interesantnim temama. Arhiva svih prethodnih brojeva vam je i dalje dostupna.

Pretplatite se na web izdanje časopisa "Bahove cvetne kapi"

Upišite e-mail adresu i poslaćemo Vam verifikacioni mejl u kome treba da potvrdite pretplatu da bi Vam naredni broj stigao direktno u sanduče.

Broj 015 - Gorse

Sokovi života ponovo obilno teku na sve strane, cvetovi nas zovu da ih gledamo, pomirišemo, napravimo novu esenciju za našu dobrobit i blagodat. Leče nam emocije i razgaljuju dušu. Pesma ptica uravnotežuje naše biće. Vratile su nam se i selice i novi ciklus je otpočeo a njime i nova nada, novi planovi, ideje, ostvarenja... Ma koliko puta smo bili razočarani i izgubili veru i nadu da može da bude drugačije i bolje, ovo proleće ipak budi još jednu. Oni koji još uvek sumnjaju, mogu da koriste cvetnu esenciju Gorse, koja vraća nadu i budi uspavani život. Kako je to tema ovog broja, dobra je prilika da se o tome više sazna. Uz to, dobićete kvalitetne savete za prolećno čišćenje organizma, saznaćete kako da intergracijom dođete do zdravog života, kako da prevaziđete ogorčenje, da volite sebe i izlečite sopstveni život... ostalo otkrijte čitanjem. Neka vas kroz vaše dane vodi nada, ljubav i radost!

Broj 015 (Gorse).pdf || .zip